Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénznyereményjáték

Nyeremények Pénznyeremény kategóriában

Töltsd fel az Apenta akciós címkék mögött található kódot a www.apenta.hu oldalon, vagy gyűjts össze 4 db Apenta üdítő és/vagy DUO címkét és küldd be. Feltöltés: http://www.apenta.
Vásárolj a J.Press Mega Store vagy Store üzleteinkben 4000 Ft felett, hogy Tiéd legyen a fődíj, 1.000.
Több mint 5 millió forint értékú ajándék csak általános iskoláknak! Ugye az Ön diákjai is részesülnek belőle? Tisztelt Iskola Igazgató!
Ötöslottó akció 2011. július 3. és augusztus 6. között Fejér, Somogy, Veszprém és Zala megyében. 2011. július 3. és augusztus 6. között igazán nyerő a nyár a Balatonnál!
Amennyiben Ön 2011. június 29. és július 11. között 2 db, itt látható akciós Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
Nyerjen romantikus wellness hétvégét a Nagy Megújulással! Az utóbbi időben az oldal látogatóit arról kérdeztük, szeretnék-e, ha megváltozna az alapsorozatok külseje.
Töltsd fel kedvenc szabadtéri receptedet és megnyerheted a 100 000 Ft-os fődíjat! Töltsd fel egy szabadban elkészíthető étel receptjét 2011. június 20. és 30. között a sulvefove.nlcafe.
Legyen felhőtlen a nyarad, legyen tele a pénztárcád! 5.000.000 FT ÉRTÉKŰ NYEREMÉNY KERESI GAZDÁJÁT! Játssz 4 héten keresztül a Story magazinnal!
A játék nagyon egyszerű! Az alábbi lépésekből áll! * Add meg kérlek az e-mail címedet a főoldalon és regisztrálj, hogy betudjunk azonosítani, ha Te nyersz!
A promóciós játék: A Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik megfelelnek az alábbi együttes személyi feltételeknek és nem áll fenn velük szemben a VI/1. pont szerinti kizáró ok.
Küldj be 5 db nyeretlen, aláírt 48-003 illetve 48-004-es sorozatszámú Kaszinó sorsjegyet normál vagy postakész borítékban (C/6 ill. LA/4) v.
Vegyél részt Te is a június 30-ig tartó fotóverseny nyereményjátékunkon, amelynek keretében összesen 100.000Ft értékben várnak Rád ajándékok!
Keddtől péntekig a naponta 8-18 óra között befizetett, a részvételi feltételeknek megfelelő játékok automatikusan részt vesznek a befizetést követő óra sorsolásán.
Vásárolj az akció ideje alatt 2 db bármilyen Balaton terméket bármely Coop üzletben. Küldd be zárt borítékban a termékek csomagolását és a vásárlást igazoló blokkot v. a blokk fénymásolatát.
vásárolj az akció ideje alatt bármely Coop boltban 2 db, az akcióban résztvevő Pick, Herz és/vagy Délhús terméket.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 71441
Hónap: 847
Nap: 19