Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyeremények gyerekeknek

Nyeremények Gyermekeknek kategóriában

Több mint 5 millió forint értékú ajándék csak általános iskoláknak! Ugye az Ön diákjai is részesülnek belőle? Tisztelt Iskola Igazgató!
A „Családi Kívánságkosár” a kotelezo.hu szakértői portál által szervezett nyereményjáték. 1. A játék időtartama: 2011.06.08. - 2011.07.17. 2. Sorsolás: 2011.07.18. 3.
A Játékban résztvevő gyerekek között, hetente minden hét befejezésével 20 db Pritt Manó plüssfigurát sorsolunk ki. A heti sorsolásokon csak az adott héten jelentkezők vesznek részt.
Vásárolj az Allee bármely üzletében 5 000 Ft feletti összegben. A vásárláskor kapott nyereményszelvényen található kódot üsd be a földszinten felállított széfbe, a nyereményszelvényt pedig pontosan ki
Ne szalassza el a lehetőséget, hogy rendszeresen értesüljön a Multipont Partnerek ajánlatairól! Ha most iratkozik fel a Multipont elektronikus hírlevelére, értékes ajándékokat nyerhet.
LOGICO PRIMO az óvodásoknak - LOGICO PICCOLO az iskolásoknak A LOGICO Primo - egy játék, amit kifejezetten a 3-6 éves korosztálynak fejlesztettek ki; - szórakoztató, ugyanakkor a feladatok megold
Nézd meg bármelyik Cinema City moziban a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmet. Töltsd ki a mozijegy vásárlásakor kapott kupont, és dobd be a moziban kihelyezett gyűjtődobozba.
Töltsd fel a promóciós csomagolású Kubu címke alatt található kétrétegű matricán lévő kódokat a játék oldalán, és váltsd ajándékokra. Az ajándékokra beváltott kódok is részt vesznek a sorsoláson.
Gyűjtsd össze, és küldd be minimum 1000 gramm Knorr Delikát8 termék vonalkódját. Add meg annak a településnek a nevét, ahová az új játszóteret szeretnéd.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 71443
Hónap: 848
Nap: 18